• Patiënten communicatie

Slimme oplossingen
in een handomdraai

Wij zijn uw specialist in het verzorgen van patiëntencommunicatie. Door optimaal te communiceren bereikt u een goede interactie met uw patiënten. Door zelf te communiceren zorgt u er tevens voor dat er minder vragen aan de telefoon worden gesteld. Een praktijkfolder, helemaal up-to-date gemaakt aan de eisen van deze tijd, beantwoordt veel vragen van uw patiënten. En als u speciale bel-tijden instelt, ontlast u uw assistente; maar uw patiënten moeten dit dan wel weten.

Dagelijks verzenden wij voor veel huisartspraktijken verhuisberichten, oproepen voor ketenzorg-projecten, vragenlijsten, brieven over praktijkovernames, brieven of kaarten over uw aanstaande pensionering, en brieven over de aanstelling van een extra, een nieuwe of tijdelijk vervangende huisarts. We verzorgen praktijkfolders (teksten en vormgeving), en kunnen desgewenst een website voor u laten maken.

Ketenzorg Oproepdienst

Uw oproepen voor ketenzorg, CVRM, DM, Ouderenzorg enz. enz., kunnen wij voor u door middel van een periodiek schema verzorgen. We beschikken over een geautomatiseerd systeem dat wekelijks of maandelijks uw oproepen verzorgt. Regelmatig worden vanuit uw HIS de bestanden geactualiseerd. Desgewenst ontvangt u periodieke rapportages. Dit scheelt u veel werk, tijd die u kunt besteden aan uw patiëntenzorg.

Nieuwsbrief

Periodiek contact wordt door uw patiënten erg op prijs gesteld. Door het versturen van een nieuwsbrief kunt u de belangrijke zaken die in uw praktijk spelen toelichten en verduidelijken. U geeft daarbij het vertrouwen dat deze zaken bij u in goede handen zijn. Wij hebben een aantal voorbeelden voor u, waarbij u zich alleen nog maar met de tekstuele inhoud hoeft bezig te houden. De vormgeving en de verzending verzorgen wij voor u, voor de gebruikelijke aantrekkelijke prijzen die u van ons gewend bent.

Praktijkfolder

Vertel uw patiënten hoe de gang van zaken is in uw praktijk. Op basis van uw teksten maken wij snel en voordelig een praktijkfolder. In de vorm van een 3-luik of een 2-luik, een folder die u kunt meegeven of naar al uw patiënten kunt versturen.

Doorlooptijd

De standaard-doorlooptijd voor al onze medische post: Bij aanmelding (telefonisch of per email) voor dinsdag 12.00 u. wordt uw post de daaropvolgende week bezorgd. De deadline voor het aanleveren van bestanden wordt dan met u besproken. Als er sprake is van door ons te verrichten vormgeving (bijv. een Nieuwsbrief) dan is uw input de vrijdag voorafgaand reeds nodig. Spoed kan in overleg altijd.

Liever persoonlijk contact...

Waarmee
kunnen wij U
van dienst zijn?