• Pneumokokkenprik- uitnodigingen

In 2021 worden ook uitnodigingen voor de pneumokokkenprik verzonden. DMDR verzorgt dit ook voor u. Het proces hiervan is hetzelfde als bij de griepprikuitnodigingen. Er wordt een aparte infographic aangeboden, ook deze hebben wij reeds op voorraad.

Indien u besluit om beide vaccinaties tegelijkertijd te geven, dan is het mogelijk om beide uitnodigingen tegelijk in dezelfde envelop te versturen. DMDR biedt hiervoor een speciale opdruk op de envelop aan om dat aan de geadresseerde duidelijk te maken. Omdat dit proces uiterste zorgvuldigheid behoeft, betaalt u hiervoor een meerprijs van 35 cent p.st. excl. btw. 

Als u besluit om gescheiden vaccinatie-spreekuren te houden, dan adviseren wij u om voor elke uitnodiging een aparte brief te versturen, teneinde verwarring bij uw patiƫnten te voorkomen. Bij gescheiden vaccinatie-spreekuren verwachten wij een hogere opkomst en is het proces voor de huisarts veel gemakkelijker.

Gekleurd papier

Het is mogelijk om uw uitnodigingen voor de pneumokokkenprik op gekleurd papier te versturen. Op de achterkant van dit gekleurde papier staat de Infographic afgedrukt. U kunt kiezen uit de papierkleuren geel, groen, blauw, oranje of roze. U betaalt hiervoor een meerprijs van 7 cent (excl. btw) per vel.

Liever persoonlijk contact...

Waarmee
kunnen wij U
van dienst zijn?